Vegueria del Penedès

DES DE DIUMENGE

Es reobre al bany la plata d'Aiguadolç de Sitges l'abocament d'aigües residuals


ACN Sitges

09-08-2016 16:55

La bandera verda hi torna a onejar un cop realitzats els treballs de reparació a la canonada afectada i la neteja de la zona de bany

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els banyistes han pogut tornar aquest dimarts a la platja d'Aiguadolç de Sitges (Garraf) després que s'hi restringís el bany des de diumenge al migdia quan s'hi va detectar un abocament d'aigües residuals pel trencament d'una canonada al torrent d'Aiguadolç, a l'extrem sud de la platja. Tot i que ahir dilluns la canonada ja estava reparada, no ha estat fins aquest matí que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha considerat que és apta pel bany un cop s'han retirat de l'aigua de la platja tots els residus. Sorea, l’empresa encarregada de la gestió de l’aigua a Sitges, ha estat l'encarregada de dur a terme els treballs per arranjar la canonada i restablir la normalitat a la zona el més aviat possible.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.