Vegueria del Penedès

RUGBI

El SEL Vng inicia la novena temporada


Redacció Vilanova i la Geltrú

15-08-2016 20:06

El rugbi vilanoví escalfa motors per una nova temporada

SEL Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El club de rugbi de la capital del Garraf, SELVNG, tornarà ben aviat a reprendre els entrenaments en totes les categories després de l'aturada estival. Els vilanovins afronten el repte d’una nova temporada, la novena, amb voluntat de treball a fons i de millora en aspectes esportius, de formació i de consolidació de l’estructura formal a tots els nivells. Així, per exemple, el Club va arribar a finals de la temporada passada a un acord amb la botiga GPR per tal de crear una línia de merxandatge pròpia: “Mica en mica, amb passa ferma, anem afermant i creant nous espais que ens serviran com a col·lectiu per tirar endavant un projecte engrescador per a tothom”, han indicat des de la Junta Directiva.

Els entrenaments els iniciaran els jugadors del sènior masculí el proper el dilluns 22 d’agost, a la platja del Far; fonamentalment físics i de retrobament, aniran augmentant gradualment d’intensitat i d’incorporació de l’ovalada en les sessions. Així, el 2 de setembre els entrenaments es traslladaran definitivament al camp de la Sínia Batadet; el mateix divendres tindrà lloc la sessió inaugural de l’Escola de Rugbi, categories de formació, sènior femení i veterans. “Amb el setembre, la maquinària del SEL es torna a posar en marxa. I aquest any continuarem treballant per avançar en tots els sentits”, han reblat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.