Vegueria del Penedès

FUTBOL

El CF Damm , campió del XVI Torneig “in memoriam” Salva Ribas


Redacció El Vendrell

22-08-2016 20:38

Aquest cap de setmana entre el 20 i el 21 d’agost de 2016 va tenir lloc la XVI edició del Torneig “in memoriam” Salva Ribas al Camp Josep Bové del CE Vendrell i organitzat per l’Associacació Esportiva “in memoriam” Salvador Ribas Miró “Salva”

XVI edició del Torneig “in memoriam” Salva Ribas. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest torneig ,una vegada més, ha assolit ser una gran fita pel futbol i d’importància a nivell de Catalunya i Nacional, on se li fa homenatge i es manté viu el record de la gran persona i gran jugador de futbol, Salvador Ribas Miró “Salva”.

Enguany, es va comptar amb la participació, pel que fa a categoría juvenil, de la  Selecció Catalana, la Selecció Murciana, el CF.Damm i el Gimnastic de Tarragona.

Els partits de dissabte a la tarda (categoría juvenil), van ser: C.F.Damm 7-Nastic 0. i Sel.Catalana 1- Sel Murciana 2.

Salvador Sadurni i El Sr. Vives de la FCF van fer la sacada d’honor abans del segon partit de dissabte a la tarda.

Diumenge va ser el torn dels partits definitius i/o finals:

En canvi en categoria juvenil, el guanyador va ser la Damnn, 2n Sel.Murciana 3r Nastic i 4t la Sel Catalana, gràcies als següents resultats: (3r i 4t) Nastic 1 -Sel.Catalana 1 guanyador el Nastic per penals (final) S. Murciana 0- Damm 2.

A més a més, diumenge a la tarda, es van sortejar les botes signades del jugador del FCBarcelona, Leo Messi i la samarreta de FCF núm. 0948 color Verd

A banda de disputar-se el torneig juvenil, el dissabte i diumenge al matí , el futbol veterà també es va voler sumar al Torneig recordant al Salva (des d eles 11 h). El dissabte van jugar la Penya Blaugrana de Coma-ruga davant els veterans del Pont d’Armentera. ELs guanyadora va ser la Penya Blaugrana.  El diumenge, es va disputar un triangular de veterans entre els equips: Los Cuberos, Barri de França, Vendrell City i Gestió de Comunicats. Els guanyadors, en aquest cas, van ser Los Cuberos.

Per tant, grans dos dies ple de futbol (veterà i juvenil) que ha fet que un any més aquest Torneig recordés a la figura del Salva Ribas, tal i com es mereix, gaudint d’aquest esport.

Des de l’organització i la familia Ribas Miró, agraeixen un cop més la participació i col.laboració de tots els equips, de les personalitats assistents, Creu Roja, voluntaris, al CE Vendrell, etc,etc, … i tothom que ha fet possible, una edició més, la realització d’aquest Torneig.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.