Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2016

Es presenta la recuperació del gegant de cal Fiol a l'Arboç


Redacció L'Arboç

27-08-2016 18:37

El conseller Jané presideix la presentació, coincidint amb la festa major del municipi

El conseller Jané presideix la presentació de la recuperació del gegant de cal Fiol a l'Arboç. Generalitat de Catalunya

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El conseller d’Interior, Jordi Jané, acompanyat de l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans,  ha presidit aquest matí l’acte de presentació de la recuperació del gegant de cal Fiol, en el marc de la Festa Major del municipi.
                      
El conseller ha destacat que “des del Govern de Catalunya volem posar en valor la grandesa de la vila de l’Arboç en saber recuperar les seves tradicions”.

L’acte coincideix amb el fet que enguany la Colla de Gegants i Nans de l’Arboç celebra els 200 anys de l’adquisició dels gegants de cal Fiol. L’any 2003 es va recuperar la geganta.

A la presentació d’avui també hi ha assistit el director general del 112 Catalunya, Federic Adan.

En el marc de la Festa Major de l’Arboç, el conseller Jané també va assistir dijous a la inauguració de l’exposició dels dos timbals bicentenaris restaurats de l’època de la Guerra del Francès, i ahir divendres a la inauguració de totes les exposicions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.