Vegueria del Penedès

AJUTS ESCOLARS

L’Ajuntament de Sitges amplia els ajuts per al proper curs escolar


Redacció Sitges

29-08-2016 13:10

El termini per tramitar les sol·licituds d’ajuts serà de l’1 al 30 de setembre

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Sitges, a través de la Regidoria de Benestar i Família, amplia aquest any els ajuts econòmics per a l'adquisició de llibres de text i de material escolar per a famílies amb alumnes dels cicles d’Infantil, Primària, Eso, Batxillerat. Aquest any, com a novetat, s’oferiran beques per als alumnes dels Cicles de Formació Professional. La regidora de Benestar i Família, Mireia Rossell, explica que “fins ara els alumnes de formació professional no tenien accés a aquestes ajudes. Nosaltres volem recolzar l’FP perquè això significa garantir el ventall complert de possibilitats formatives i laborals del futur”.

També s’han incrementat les partides econòmiques. La regidoria destinarà per a les famílies amb nens i nens de P3 a P5 2.400€, per a Primària 8.000€ i per a Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius 8.000 €. En total seran 18.400 €.

Segons Rossell “la compra de llibres i l’adquisició del material escolar representa un esforç molt important que moltes famílies no poden assumir. La situació provoca que hi hagi nens i nenes que comencin el curs escolar sense llibres o sense poder assistir a les excursions programades durant el curs”. Per la regidora “per garantir una qualitat educativa per a tothom cal vetllar perquè tots els alumnes tinguin els mateixos recursos d’accés a l’aprenentatge. El dret als llibres i al material escolar és un dret bàsic que no pot negar-se a cap infant per raons econòmiques”.

Per poder demanar els ajuts, cal que els sol·licitants estiguin empadronats a Sitges i aportar la documentació requerida per al tràmit. La sol·licitud es podrà tramitar entre l’1 i el 30 de setembre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.