Vegueria del Penedès

FUTBOL BASE

Crònica del 2on Torneig solidari Vila del Vendrell


Redacció El Vendrell

07-09-2016 11:04

2on Torneig solidari Vila del Vendrell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Van participar equips categoria pre-benjamí, benjamí i aleví provinents de Barcelona, Tarragona i Lleida que a banda de mostrar la seva solidaritat, van aprofitar per provar els seus equips de cara a la nova temporada i es va veure un futbol de molta qualitat a pesar de que las altes temperatura registrades a la nostra Vila aquests dies eren un handicap pels esportistes.

L’objectiu fonamental era que tots els assistents del torneig portessin aliments no peribles que els voluntaris de Càritas anaven recollint a les portes del Camp Municipal del Tancat i a falta que ens comuniquin un número exacte, saben que es va arribar pràcticament als 250 quilos.

Només queda donar les gràcies a tots els participants: Clubs, voluntaris de Càritas, delegació de TGN de la Federació Tarragona, al Sr. Martí Carnicer i al Sr. Ferran Trillas que van venir a l’entrega de premis i sobretot a jugadors i famílies assistents que en un nombre proper a les 1.500 persones van desfilar per les nostres instal·lacions col·laborant a que tot surtis bé.

El proper cap de setmana, tornem en categories Benjamí i Aleví i esperem arrodonir la xifra de donacions pel banc d’aliments.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.