Vegueria del Penedès

RODALIES

Retards que poden superar els 40 minuts a l’R2sud per un atropellament a Sitges


ACN Sitges

08-09-2016 9:14

El servei ha quedat restablert poc abans de les vuit del matí

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els trens de l’R2 sud acumulen retards que poden superar els 40 minuts a l’R2sud per l’atropellament d’una persona a l’entrada de l’estació de Sitges, segons ha informat Renfe. La incidència s’ha produït quan passaven cinc minuts de dos quarts de vuit del matí i s’hi ha implicat el tren amb sortida des de l’Estació de França i destinació Vilanova i la Geltrú. El servei entre Garraf i Vilanova i la Geltrú, a més, s'ha arribat a interrompre durant uns minuts fins que ha quedat restablert a les 7.50 h. Mentrestant, els trens regionals han estat desviats per Vilafranca del Penedès. Un cop restablert la incidència, està previst que Renfe vagi recuperant les freqüències habituals de pas.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.