Vegueria del Penedès

RUGBI

El RC sitges iniciava la pretemporada contra els Barcelona Enginyers Rugby


Redacció Sitges

13-09-2016 12:30

RC Sitges - Barcelona Enginyers Rugby. Jaume Andreu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El equip sènior masculí del RC Sitges iniciava la pre-temporada jugant el seu primer amistós a Santa Bàrbara, rebent la visita del Barcelona Enginyers Rugby, equip que jugarà novament a Divisió d'Honor B en aquest nou curs, justament la categoria a la que va renunciar en el passat mes de juny el RC Sitges, i que per tant aquesta temporada jugarà a Divisió Honor Catalana, primera categoria del rugby pròpiament català.

El matx fou igualat, però amb imprecissions, evidenciant que ambdós conjunts es troben faltats de ritme, tot i això els sitgetans es mostraren superiors en el primer període del matx. Al final els barcelonins s'acabaren imposant per quatre marques a tres.

Aquest proper cap de setmana el sènior masculí del RC Sitges, no jugarà cap partit, de fet el proper amistós de pretemporada serà a Tarragona el dissabte 24 de setembre, on com es la tradició jugarà amb el conjunt local el Trofeig de Santa Tecla.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.