Vegueria del Penedès

AIGUAT

Matí de retards d’almenys 20 minuts a Rodalies per incidències causades per les tempestes


ACN Barcelona

14-09-2016 9:56

El mal temps col·lapsa la Ronda de Dalt i altres vies d’accés a Barcelona

Pla general de l'autocar accident, retirat al costat de la Ronda Litoral. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les línies de Regionals R11, R14, R15 i R16 han acumulat almenys 20 minuts de retards per incidències ja resoltes causades per les condicions meteorològiques adverses aquest dimecres a la matinada i matí, segons han informat Renfe i Adif. Així, en el cas de l’R14, R15 i R16 una avaria en el sistema de senyalització al seu pas per Torredembarra (Tarragonès) ha causat demores, tot i que la incidència ja ha quedat resolta a tres quarts i cinc minuts de nou del matí, segons l’ens gestor d’infraestructures. Els horaris s’han anat normalitzant progressivament i al voltant de dos quarts de deu del matí només quedaven afectats dos trens de l’R15 (Barcelona-Riba-roja) i R16 (Barcelona-Port Aventura). A l’R11, s’han produït incidències en els sistemes de senyalització causades també per les tempestes entre Caldes de Malavella i Maçanet de la Selva i a l’estació de Flaçà. La incidència està solucionada des de tres quarts i cinc minuts de vuit del matí i els horaris han quedat normalitzats, segons Renfe.

Trànsit

Les condicions meteorològiques adverses de les darreres hores estan causant aquest dimecres al matí complicacions importants en el trànsit d’accés a la ciutat de Barcelona, amb retencions que col·lapsen tota la ronda de Dalt –17,5 quilòmetres- en sentit Llobregat, i alguns trams de la Litoral, amb uns cinc quilòmetres de cues en sentit Nus de la Trinitat i quatre cap al Nus del Llobregat. A més, a la B-23 s’acumulen uns deu quilòmetres en dos trams, a Esplugues de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat en sentit Barcelona i quatre més al Papiol cap a l’enllaç amb l’AP-7 a Martorell. A més, a la C-17, s’han produït uns sis quilòmetres de retencions a Mollet del Vallès en sentit Barcelona i un accident a Montcada i Reixac en sentit Vic en causa dos més.

Com és habitual en dies de pluja, les rondes d’accés a Barcelona han registrat un major trànsit de vehicles. Així, la Ronda de Dalt ha quedat col·lapsada en sentit Llobregat, mentre que no constaven incidències en sentit Trinitat. Pel que fa a la Ronda Litoral, on aquesta matinada s’ha produït un accident d’autobús amb 24 ferits – 3 d’ells greus-, hi ha cues en alguns dels seus trams, tot i que no causats per l’efecte badoc, segons Trànsit. L’autobús ja es troba retirat de la via i s’espera que no el treguin fins a la pròxima nit per no complicar la mobilitat a la zona.

Una altra via afectada ha estat la C-58, amb 2,5 quilòmetres i mig a Montcada i Reixac i a Sant Quirze del Vallès, en cada cas, en sentit Barcelona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.