Vegueria del Penedès

BIBLIOTECA PÚBLICA TERRA BAIXA

Un llibre recull la memòria de l’arribada del ferrocarril al Vendrell


Redacció El Vendrell

19-09-2016 13:46

L'obra és il·lustrada amb nombroses imatges, plànols i fotografies, entre les quals hi ha les dels actes commemoratius dels 150 anys

Un llibre recull la memòria de l’arribada del ferrocarril al Vendrell. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Divendres 23 de setembre tindrà lloc a dos quarts de set de la tarda, a la Sala polivalent de la Biblioteca Pública Terra Baixa, la presentació del llibre titulat L’arribada del ferrocarril al Vendrell, obra de Nativitat Castejón, Vicenç Cabré, Remei Estéban i Gerard Mercadé. El treball ha estat editat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Baix Penedès amb la col·laboració de l’Ajuntament del Vendrell. L’Arxiu Comarcal del Baix Penedès n’ha fet la coordinació.

La presentació anirà a càrrec de Joan Montserrat Montsant i Joan Solé Bordes, coordinadors del projecte dels 150 anys del ferrocarril de Tarragona a Martorell i autors del pròleg. La recerca documental portada a terme pels autors ha permès descobrir informacions significatives sobre els fets que van envoltar la seva construcció i la repercussió que va tenir en el territori. El llibre és il·lustrat amb nombroses imatges, plànols i fotografies, entre les quals hi ha les dels actes commemoratius dels 150 anys que van tenir lloc al 2015 al Vendrell.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.