Vegueria del Penedès

CHVNG

El cadet masculí B del CHVNG s'enfronta al del FC Barcelona


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-09-2016 19:06

cadet masculí B CHVNG - FC Barcelona. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dissabte passat es va poder gaudir d'un d'aquests partits que fan afició, per la quantitat de públic assistent, pel nivell i nom del rival i per la intensitat i bon joc que li han posat els de Vilanova.

Davant un equip molt superior, el Hipersimply ha plantat cara, jugant una molt bona primera part en la qual ha aconseguit que la diferència en el marcador a favor del Barça no hagi estat la que calia esperar per la diferència entre els rivals.

Al començament de la segona part els blaugranas han apretat l'accelerador i han començat a engrandar la distància en l'electrònic, però una excel·lent reacció en la meitat d'aquest període per part del Vilanova ha aconseguit reduir la diferència. Els locals han malbaratat intensitat i han mantingut la seva estructura de joc malgrat el contrari que tenien enfront.

La porteria ha estat a un bon nivell, amb un Pol que cada dia creix més com a porter i l'ajuda de l'infantil Erol que ha demostrat no solament el seu bon fer sinó una valentia espectacular.

Aquesta prova de foc cara a la nova temporada ha deixat una molt bona nota en el caseller del nostre cadet masculí "B".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.