Vegueria del Penedès

CURSA

La cursa d'orientació 'Canyelles by Haglöfs' bat el record de participants


Redacció Canyelles

29-09-2016 13:38

Cursa d’orientació 'Canyelles by Haglöfs' 2016. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge 25 de setembre a Canyelles va tenir lloc la sortida de la 3a edició d'orientació Canyelles by Haglöfs, enguany amb record de participants amb uns 80 equips i uns 180 participants.

Aquesta cursa va estar organitzada per l'equip de Raids Haglöfs amb la col·laboració del C.E. Azimut i l'àrea d'esports de l'Ajuntament de Canyelles.

Als participants, 5 minuts abans de donar el tret de sortida se'ls va facilitar un mapa amb les 30 balises que havien de trobar a través de l'orientació.

Cada participant i/o equip es creava el seu recorregut a la seva conveniència segons els camins i corriols per arribar al màxim de fites/balises sempre dins de les 3 hores marcades com a límit per l'organització.

Entre els equips participants hi havia una mica de tot, equips d'una sola persona, per parelles, trios, mixtes, familiars..., ja que és una prova diferent i divertida que es podia realitzar corrents o caminant, passejant o competint.

En definitiva, es va viure un matí ple d'esportistes, de diferents especialitats que els va unir l'orientació en el marc de l'entorn del nostre municipi, que ofereix gran diversitat de camins, corriols i indrets magnífics per desenvolupar qualsevol prova esportiva de muntanya.

Les classificacions 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.