Vegueria del Penedès

CORPUS 2017

Sitges obre el termini per a la inscripció de nous participants a l’Exposició Nacional de Clavells


Redacció Sitges

02-10-2016 21:08

Les inscripcions es poden formalitzar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana entre el 3 i el 14 d'octubre. La Comissió del Corpus obsequia als participants de l’Exposició amb esquetxos de clavells

Sitges obre el termini per a la inscripció de nous participants a l’Exposició Nacional de Clavells. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Comissió Municipal de Corpus obre l’Exposició Nacional de Clavells a noves persones que estiguin interessades en el cultiu del clavell. Tothom que vulgui endinsar-se en aquest art i participar per primera vegada a l’Exposició pot fer la inscripció a les oficines de l’OAC, al carrer Nou, 12, entre el 3 i el 14 d’octubre. A partir de la inscripció, la Comissió de Corpus es posarà en contacte amb els nous participants.

La comissió regalarà esquetxos de clavell perquè puguin plantar-se en aquesta època i estiguin florits de cara a l’Exposició que se celebra entre el 17 i el 25 de juny, en el marc de les Festes del Corpus.

En el cas que els participants no disposin d'espai per poder tenir cura de la col·lecció i cultiu de clavells, la Comissió Municipal de Corpus facilita un espai al viver de clavells que està situat als jardins de l’Hospital Sant Joan Baptista.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.