Vegueria del Penedès

CURS 2016-17

L'Institut Eugeni d'Ors acollirà des d'aquest divendres cinc tortugues mediterrànies


Redacció Vilafranca del Penedès

04-10-2016 11:52

Els tres exemplars que ja van viure al centre durant el curs passat estaran acompanyats aquest any de dos animals més, procedents també del centre de recuperació de Masquefa

L'Institut Eugeni d'Ors acollirà des d'aquest divendres cinc tortugues mediterrànies . Institut Eugeni d'Ors

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els tres exemplars que ja van viure al centre durant el curs passat estaran acompanyats aquest any de dos animals més, procedents també del centre de recuperació de Masquefa. Les tortugues arribaran aquest divendres, 7 d'octubre, cap a les onze del matí i s'instal·laran a l'espai que es va habilitar amb aquesta finalitat, prop de l'entrada del recinte. El programa educatiu amb aquests rèptils, gestionat pel departament de ciències naturals, inclou activitats amb alumnes de l'institut, sobretot els de 1r d'ESO, però també amb nens i nenes d'altres centres de la comarca. El curs passat, per exemple, es va col·laborar amb l'escola Doctor Samaranch i Fina dels Monjos i l'escola Baltà Elies de Vilafranca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.