Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

El CTT Vilanova comença la lliga guanyant


Redacció Vilanova i la Geltrú

04-10-2016 13:51

Alineacions partit amb Mataró, Conde i Avila a l’esquerra. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Victòria convincent en el primer partit de lliga a 3a estatal contra el Prat per 5-1.

En el partit tot van ser bones notícies i es va resoldre a la primera amb un 4-0 a favor. Va començar el partit Felix Avila, cridat a ser una peça clau aquesta temporada. En un partit de menys a més va guanyar a Ardila 3-1, aconseguint restar millor als 2 darrers sets i fent a la vegada molt mal amb el seu servei en moments clau.

Debutava Edgar Mataró a la categoria de la millor manera. Sense notar pressió feia un partit molt complert i guanyava a Adrià Crusi per 3-1, trencant el partit. Mataró aconseguia doncs que no es notes ni l’absència de Monzó,Soler i Cepero.

Un altre 3-1 de Francesc Conde amb Armando Martín encarrilaven el partit, que rematava Avila amb un 3-0 igualat malgrat el marcador contra Crusi. Amb el partit resolt Conde guanyava amb facilitat a Ardila 3-0 i Armando Martín salvava els visitants del 6-0 en cinc sets contra Mataró.

Així doncs inici de lliga molt interessant dels vilanovins. Proper partit a camp del Molins per començar a veure si les expectatives es consoliden.

Guanya el C i perd el B

Debutava a casa el Vilanova C amb un 6-0, 18-3 sumant els onzes, contra l’Amics Terrassa. 2 punts de Cereto, 2 de Garrote i 2 de Sallant que demostren la progressió dels jugadors del planter dels vilanovins i que poden aconseguir també l’ascens a segona A.

La única nota negativa de la jornada la va posar el Vilanova B que perdia contra La Torre Claramunt 4-3. Els vilanovins que anaven 3-0 avall van arribar a salvar pilota de partit per fer el 4-0. La remuntada amb un punt de Batalla,Rafel Monzó pare i Salva Milà els va fer arribar als dobles. Milà-Monzó no van tancar el partit perdent molt ajustat en 5 sets.

Bon inici al Promeses individual

16 jugadors del planter debutaven a la primera fase del promeses equips. El balanç és molt positiu amb Edgar Mataró arribant a les semifinals del nivell A, categoria que mantenen Marc Cereto i Biel Garrote, al que s’afegeix Albert Carmona finalista del nivell B. Així més la resta de jugadors els vilanovins, poden optar a la primera posició com a millor club del promeses d’enguany.

A aquest èxits cal afegir que Edgar Mataró ha estat seleccionat per entrenar els dijous al CAR de Sant Cugat i que Biel Garrote per la concentració de promeses al CAR pel proper cap de setmana.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.