Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA RÍTMICA

L'infantil del CR Vilafranca es classifica pel Campionat d'Espanya


Redacció Vilafranca del Penedès

05-10-2016 18:56

Les gimnastes del conjunt infantil del CR Vilafranca. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge dia 02 de octubre de 2016 es va celebrar el Campionat de Catalunya de Bases de Conjunts i la primera fase d’individuals de Copa Catalana de Nivell VII que va tenir lloc a la ciutat de Figueres.

El Club Rítmica Vilafranca va desplaçar-se fins a Figueres per a participar en aquest campionat amb vàries gimnastes de l’entitat. El conjunt infantil format per a les gimnastes Carla Díez, Carla Martinez, Clàudia Luque, Nàdia Perez i Marina Fortuny amb un exercici de 10 maces es va classificar a la setena posició, aconseguint així, la classificació pel Campionat de Espanya de Conjunts Base que es disputarà el proper mes de novembre a Valladolid.

D’altra banda, les gimnastes de categoria aleví, van participar a la primera fase de Copa Catalana d’individual amb l’aparell de corda. Èlia Cunillera va aconseguir la setena posició, Aina Tomàs la vuitena millor nota i finalment, Janna Picas que va assolir la novena posició.

Finalment informar-vos que aquest proper ap de setmana el conjunt infantil  del Club Rítmica Vilafranca es desplaçarà a Saragossa per disputar el Trofeu del Club Zaragozano.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.