Vegueria del Penedès

RUGBI

Cap de setmana negre pels equips del Rugbi Nova Olivella


Rafael Linares Olivella

13-10-2016 18:12

Imatge del partit del Rugbi Nova Olivella. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dissabte debutaven les categoríes sub14 i sub16, a Vilanova i sub18 a Barcelona. I diumenge, les categoríes sénior masculí i femení. El dissabte va ser bastante negre pels homes de Rafael linares i Stephen Land, amb un bon paper indidual, però amb resultats molt negatius.

Els sub16 s’enfrontaven a les 11h del matí a casa contra el RUC Castelldefels B, amb molt potencial. Des de el primer minut no van deixar reaccionar a l’equip de Stephen Land, que va caure amb un resultat massa abultat pel joc vist. Joel i Matteo sortien de titulars i poc després la davantera Marina saltava al camp per fer el que podia, el resultat final era per l’equip visitant, 0 a 105.

Seguidament, a les 12:30 hores entraven en joc els més petits i novells, el Sub.16. Axel i Manel es feien un fart de placar i Iker i Andrés ho donaven tot a la línia. Mentre Judith feia el que podia com a primera línia. Però El CR. Senglars de Torroella de Montgrí-L´Estartit, amb un equip col·locat i molt ràpid als tres quarts, i amb un jugador de color, que superava a tots en joc i agilitat, destrossava el partit i les il·lusions dels nanos del combinat, amb una marca final de l’equip local, 5 punts, i 32 del visitant.

Al migdia a Barcelona, a la Vall d´Hebron, el sub18, queia també amb un experimentat FC. Barcelona, on ni Gerard, Julio, Raúl i Martínez, no van poder fer res per caure derrotats per 90 a 0. Diumenge, començava a Alella, amb un altre regust de boca, el sènior, amb Eric, que no va poder jugar, per dos expulsions finals a l’equip, guanyava a casa del CR. Alella per 19 a 31. El femení feia el millor paper del cap de setmana amb victòria inclosa a casa del CEU, per 5 a 17, encara per debutar la jugadora del Nova Xenia. Un 10 als nois del Nova, però sense victòries a les vitrines.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.