Vegueria del Penedès

HISPANITAT

Pintades a plaques de carrers i monuments d'indianos a Vilanova pel 12 d'octubre


Redacció Vilanova i la Geltrú

13-10-2016 19:03

El col·lectiu juvenil Arran ha penjat un vídeo a la xarxa amb diverses accions contra 'el passat indià de la ciutat'

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El col·lectiu juvenil Arran ha penjat un vídeo a la xarxa que recull diverses accions que han realitzat en les darrers hores contra plaques de carrers i monuments de la ciutat que recorden el passat indiano de la vila. Coincidint amb la diada del 12 d'octubre i la celebració de la Hispanitat, Arran ha volgut reivindicat d'aquesta manera la "resistència indígena": "No podem obviar el passat indià de la nostre ciutat. Tampoc oblidem el saqueig sistemàtic que pateix Amèrica des de fa cinc segles".

Al vídeo es veuen individus encaputxat que pinten de vermell plaques de carrers com el de la rambla de Salvador Samà i també com es llença una galleda de pintura vermella sobre el peu del monument de Tomàs Ventosa, al centre de la plaça de la Vila.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.