Vegueria del Penedès

RUGBI

Segona victòria del sènior femení


Redacció Vilanova i la Geltrú

18-10-2016 19:06

Victòria a domicili dels s14

Imatge del partit del S14 del SEL Vilanova. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Per al segon cap de setmana de competició, les categories de formació mesuraven forces amb el CR Sant Cugat. Difícils compromisos, que van iniciar els s14 a dos quarts d’onze del matí de dissabte a la Guinardera, amb concentració, esperit d’equip i un bon joc que els va permetre avançar-se aviat en el marcador i mantenir les distàncies respecte al XV local, aconseguint sumar la primera victòria de la temporada (26-47). Els infantils, per la seva banda, van saltar a la gespa de la Guinardera disinhibits, fet que els va permetre mostrar una molt bona progressió respecte al primer partit, aconseguint dues marques i disposant de diferents ocasions per aconseguir-ne alguna més. La manca de pressió defensiva, però, i la superioritat de la línia de tres quarts local va fer que els de Sant Cugat aconseguissin una àmplia victoria (75-12). Els s18 tenien la papereta més difícil dels tres equips de formació del Club, i és que mesuraven forces al camp de la Sínia Batadet davant d’un dels conjunts més potents del país, amb diversos jugadors de la selecció catalana i espanyola. El CR Sant Cugat va plantejar un partit extremadament seriós i senzill, marcant en tot moment el ritme i deixant poc o gens de marge als locals, que no van poder contrarestar un joc extremadament efectiu i efficient dels del Vallés (0-111).

Per la seva banda, el sènior femení afrontava diumenge el segon compromís de lliga. Aquest cop, a Reus i enfront de l’Osona RC, les noies entrenades per Damián Blanquero van tornar a desenvolupar un joc de menor a major intensitat: si bé el primer temps va estar caracteritzat per una manca de fluïdesa i errors de mans que en determinats moments frenaren la progressió de les locals, al segon temps es van millorar aquests aspectes tècnics i es desenvolupà un joc més àgil, mantenint la superioritat en la melé, i aconseguint una segona victòria que permet al combinat ocupar les posicions capdavanteres de la Lliga d’Argent Femenina (58-5).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.