Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA RÍTMICA

Bons resultats del CR Vilafranca a la 2ª fase de Copa Catalana


Redacció Vilafranca del Penedès

18-10-2016 19:23

Conjunt Infantil del CR Vilafranca. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte dia 15 d’octubre de 2016 es va celebrar a Sant Cugat del Vallès la 2na Fase de Copa Catalana de Base de Conjunts Nivell VII i de Copa Catalana de Base Individual Nivell VII.

Pel que fa a la Copa Catalana de Base de Conjunts, el conjunt infantil del Club Rítmica Vilafranca format per a les gimnastes Carla Díez, Carla Martinez, Clàudia Luque, Nàdia Perez i Marina Fortuny amb un exercici de 10 maces es van classificar en una meritòria cinquena posició.

D’altre banda, a la Copa Catalana de Base Individual, el Club Rítmica Vilafranca estava present en tres gimnastes que competien amb l’aparell de corda. La gimnasta Janna Picas es va classificar en sisè lloc, l’Èlia Cunillera en setè lloc i l’Aina Tomàs en novena posició.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.