Vegueria del Penedès

FLASH

La Granada treballa en el projecte del centre cívic, que costarà 1,2 milions d'euros


EL PUNT

12-08-2003 7:32

L'obra consistirà en dos edifics de 1.000 metres quadrats, situats davant la zona esportiva municipal

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


L'Ajuntament de la Granada treballa en l'estudi previ del futur centre cívic, un espai que se situarà a la zona d'equipaments del municipi i que serà la «gran obra del mandat», segons indica l'alcalde, Diego López de los Ríos. El centre cívic estarà dividit en dues naus: un auditori de 500 m i un espai per a entitats, on també s'instal·larà un bar, més o menys de la mateixa grandària. Els edificis estaran envoltats d'una zona verda i el projecte s'aprovarà en el ple del setembre. L'obra costarà 1,2 milions d'euros «pel cap baix», segons assenyala l'alcalde. I afegeix que es tracta de la inversió més important dels darrers vint-i-cinc anys. L'objectiu és alleugerir la Casa de la Cultura del poble, on ara es fan moltíssims actes.


Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.