Vegueria del Penedès

FLASH

Cinc persones d'una mateixa família moren en l'incendi del Vallès Occidental


EL PUNT

12-08-2003 7:32

Els focs de Sant Llorenç Savall i Gallifa han cremat més de 2.500 hectàrees i ahir a la nit continuaven descontrolats

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


Cinc persones d'una mateixa família van morir ahir a la matinada quan intentaven fugir de l'incendi declarat diumenge a Sant Llorenç Savall. Segons sembla, les víctimes, veïns d'aquesta població, havien deixat casa seva en veure que el foc s'acostava i fugien a peu quan van morir asfixiades per la densa fumera a cent metres de la masia. Mentrestant, un altre incendi previsiblement provocat i d'una gran virulència, va començar a la població veïna de Gallifa. A l'hora de tancar aquesta edició, s'havien cremat 2.500 hectàrees, 1.000 persones havien estat evacuades, cap dels dos focs s'havia controlat i hi havia el perill que s'unissin. El conseller en cap, Artur Mas, augurava una nit molt complicada.


Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.