Vegueria del Penedès

RECLAMEN SOLUCIONS

Queixes de l'Ajuntament de Vilanova a Endesa pels talls en el subministrament elèctric dels darrers dies


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-10-2016 9:53

L'OMIC informa que els afectats poden presentar reclamació per demanar compensacions

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'alcaldessa de VNG ha fet arribar per escrit a ENDESA ENEL el malestar de la ciutadania després dels problemes en el subministrament elèctric que s'han aguditzat aquest cap de setmana. Neus Lloveras posa de manifest les “molèsties i perjudicis a una part important de la població. En concret, durant el cap de setmana han quedat afectats els barris de La Collada, Fondo Somella, Molí de Vent i Santa Maria, en els quals viuen 13.500 persones. Un dels talls de llum s'ha allargat fins a 7 hores.”

En la carta adreçada al departament de manteniment del Garraf d'ENDESA ENEL, l'Ajuntament es queixa de no haver rebut en cap moment informació sobre les interrupcions en el subministrament tot i les molèsties i perjudicis que els talls elèctrics han suposat per una part important de la població.

D'altra banda, l'escrit municipal reclama “l'adopció d'una solució definitiva per a les zones de la ciutat que pateixen especialment les deficiències del subministrament, i que es realitzin les inversions i la renovació d'instal·lacions que això requereixi, per acabar amb aquesta situació de precarietat que viuen moltes llars.”

La carta acaba exigint informació fluida quan es produeixin talls en el subministrament i demana millores perquè “al voltant d'un 20% de la població no rep amb garanties de qualitat un servei bàsic com és el subministrament de la llum.”

D'altra banda, l'Oficina Municipal d'Informació i Defensa del Consumidor de Vilanova i la Geltrú, OMIC, vol fer saber que tots aquells afectats per la interrupció del servei del dissabte 22 i del diumenge 23 d'octubre, podem presentar reclamació a a aquesta oficina, per tal de demanar compensació pel temps que han estat sense subministrament. L'horari de l'OMIC és de dilluns a divendres de les 9.30 a les 14 h. L'OMIC es troba al carrer dels Escolapis 1, cantonada amb la plaça de la Vila.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.