Vegueria del Penedès

VOLUNTARIS PER LA LLENGUA

Fem Ribes i el Servei Local de Català posen en marxa un joc lingüístic


Redacció Sant Pere de Ribes

26-10-2016 11:15

El proper 1 de novembre comença un joc per resoldre jeroglífics als establiments comercials de Ribes

Fem Ribes i el Servei Local de Català posen en marxa un joc lingüístic. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Associació de Comerciants Fem Ribes, el Servei Local de Català i establiments adherits al programa ‘Voluntariat per la Llengua (VxL)’ posen en marxa el joc lingüístic “Endevina-la!, que pretén promoure l’ús de la llengua catalana a les botigues d’una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent vagi als establiments comercials per participar-hi.

L’“Endevina-la!” es durà a terme en comerços associats a Fem Ribes o col·laboradors del VxL i s’hi podrà participar de l’1 al 20 de novembre. Els establiments participants tindran exposat a l’aparador un cartell amb un dels jeroglífics del concurs. El joc consisteix en resoldre’l, entrar a la botiga i demanar una butlleta de participació, omplir-la amb la solució corresponent i deixar-la a la mateixa botiga. Hi haurà un jeroglífic a cada botiga i s’hauran d’endevinar tots per tenir opcions de rebre un premi.

El dia 2 de desembre, a les 14h, a Can Salvador Miret, seu de Fem Ribes, es farà el sorteig per conèixer els guanyadors. Hi haurà tres premis: el primer se sortejarà entre els participants menors de 12 anys que hagin encertat tots els jeroglífics; el segon, entre els majors de 12 anys que també els hagin encertat tots, i el tercer, de consolació, entre totes les persones que hagin participat en el joc. Els dos primers premis consisteixen en un lot de productes i vals de regal gentilesa dels establiments adherits a Fem Ribes, i el tercer, en un obsequi del Servei Local de Català de Sant Pere de Ribes.

Inauguració dels cursos de català i de VxL

A més a més, la setmana vinent també tindrà lloc la inauguració dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua a Sant Pere de Ribes. Serà el dimecres, 2 de novembre, a les 17h, a la biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes, amb la conferència “Ramon Llull, ment prodigiosa, creativitat desbordant” a càrrec d’Albert Soler, doctor en filologia catalana i professor de literatura medieval. Aquest acte està emmarcat dins la commemoració de l’Any Llull.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.