Vegueria del Penedès

JORNADES GASTRONÒMIQUES

Cubelles prepara les V Jornades Gastronòmiques i II Mostra de tapes


Redacció Cubelles

26-10-2016 12:23

Una dotzena de restauradors locals oferiran les seves propostes durant tot el mes de novembre

Cubelles prepara les V Jornades Gastronòmiques i II Mostra de tapes. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Cubelles recupera les Jornades gastronòmiques que van deixar de fer-se al municipi després de l’edició de 2009. Va ser en aquell any que també es va estrenar la fins ara primera i única Mostra de tapes, que s’ha optat per tornar a programar unes jornades que arribaran a la cinquena edició i la segona en el cas de les tapes. A més, com a novetat, es comptarà amb el patrocini de la cervesera Moritz, també present en l’acte de presentació a la premsa.

El regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra, va explicar que reprendre aquesta activitat “és un objectiu fonamental de la regidoria ja que permet la implicació dels restauradors locals durant tot un mes i ajuda a dinamitzar econòmicament el municipi en una època de l’any especialment baixa”. La iniciativa ha estat ben acollida pels restauradors locals, doncs una dotzena d’ells s’han inscrit per participar-hi i fins i tot alguns d’ells oferiran tant menús gastronòmics com tapes, unint-se a les dues iniciatives alhora.

Les V Jornades gastronòmiques i la II Mostra de tapes tindran lloc de l’1 al 30 de novembre i s’editaran 3.000 llibrets informatius amb la ubicació dels locals, els menús, les tapes i tota la informació complementària.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.