Vegueria del Penedès

REUNIÓ A CAN MARQUÈS

Noves trobades dins del programa de l’alcaldessa de Vilanova als barris


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-10-2016 16:14

Noves trobades dins del programa de l’alcaldessa de VIlanova als barris. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El programa l'alcaldessa als barris continua les trobades amb el veïnat de Vilanova i la Geltrú. Neus Lloveras es va reunir dilluns amb veïns i veïnes de Can Marquès, acompanyada pel regidor d'Urbanisme i Medi Ambient Gerard Llobet. Les principals preocupacions en aquesta zona de la ciutat van referència a les molèsties per sorolls i per brutícia.

Unes 25 persones van participar a la trobada, i van fer arribar també als membres del govern local comentaris al voltant de la circulació de bicicletes, l'estat d'algunes voreres, les filtracions d'aigua a l'aparcament soterrat de la plaça EC Ricart, la problemàtica de les colònies de coloms, i l'elevada velocitat d'alguns vehicles.

El veïnat també va demanar que s'estudiï una nova distribució dels contenidors soterrats, reduint els de rebuig i ampliant els de vidre, plàstic i paper.

Totes les peticions que els veïns i veïnes fan al govern local en les trobades queden recollides en un document i publicades al web vilanova.cat. A més les peticions es traslladen als serveis que ho gestionen i s'actualitza la informació a l'apartat web a mesura que es duen a terme les actuacions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.