Vegueria del Penedès

DISSENY I SOSTENIBILITAT

La Sala exposa els projectes dels cicles formatius de l'Escola d'Art i Disseny


Redacció Vilanova i la Geltrú

27-10-2016 11:15

La mostra acull els treballs dels projectes finals dels cicles formatius de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú

La Sala exposa els projectes dels cicles formatius de l'Escola d'Art i Disseny. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Centre d'Art Contemporani La Sala exposa un any més els projectes dels cicles formatius de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de la ciutat. La mostra, que es va inaugurar divendres passat a la Sala Oberta, s'anomena “Disseny i sostenibilitat”. S'hi poden veure els diferents exercicis i peces extretes dels projectes finals de cicle formatiu que, sota la temàtica de sostenibilitat i eficiència energètica, ha desenvolupat l'alumnat dels diferents Cicles Formatius de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú.

El consum responsable és actualment un dels objectius del disseny en els seus diferents àmbits d'actuació. Cal que el disseny doni resposta a noves polítiques empresarials envers els productes sostenibles, i alhora cal que sigui sostenible. Així doncs, l'ecodisseny es basa en un nou model de consum a partir d'estratègies de reutilització, aprofitament i optimització de recursos.

En els projectes exposats, l'alumnat ha cercat solucions de disseny sostenible en diferents àmbits: aplicacions gràfiques, d'espai i en l'àmbit dels jocs i les aplicacions interactives.

L'exposició s'emmarca dins el programa de suport a la creació, i aquest serà el quart any que el Centre d'Art Contemporani LA SALA acull els projectes dels cicles formatius de l'EMAiD. L'objectiu és apropar i donar a conèixer els cicles formatius que s'imparteixen a l'Escola, i alhora establir un marc de col·laboració per fer visibles els treballs que realitzen els alumnes d'últim curs dels graus professionals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.