Vegueria del Penedès

PLE MUNICIPAL

Ciutadans (C’s) Sitges insta l’Ajuntament a crear un banc públic de llibres de text


C's Sitges Sitges

29-10-2016 19:18

Manuel Rodríguez destaca que l’objectiu principal de la moció de C’s és ajudar a les famílies amb fills en edat escolar ja que “el material suposa un desemborsament important”

Els regidors de Ciutadans al ple de Sitges. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El portaveu del Grup municipal de Ciutadans (C’s) Sitges, Manuel Rodríguez, ha instat l’Ajuntament a “crear un banc públic de llibres de text” per tal de garantir la universalitat de l’educació. En relació a una moció del partit en aquest sentit, que es debatrà al Ple Ordinari d’octubre, ha dit que es pretén implantar aquesta mesura “en coordinació amb les AMPAs i les direccions dels centres públics i concertats d'educació obligatòria” per posar-la en marxa al curs 2018-2019.“L’objectiu principal és aconseguir l'estalvi a la compra dels llibres ja que el material escolar suposa un desemborsament important per a les famílies amb fills en edat escolar”, ha afegit.

La moció també demana al govern municipal “garantir en la dotació pressupostària per a l'any 2017 el finançament del material tecnològic docent” i que s’incrementi la dotació a les ajudes necessàries per a l'alumnat de primer i segon de primària, que utilitza llibres no reutilitzables. I sobre el ‘Projecte Estalvi’, implantat el 2001, Rodríguez ha recordat que “està implantat de manera desigual als centres educatius del municipi”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.