Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

Molt bon resultats del CR Vilafranca al III Trofeu Halloween de La Torre de Claramunt


Redacció Vilafranca del Penedès

01-11-2016 Última revisió: 07-04-2017 10:41

Aina Tomàs, 3ra classificada. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat diumenge 30 d’octubre de 2016 es va celebrar a la Torre de Claramunt el III Trofeu Halloween. El Club Rítmica Vilafranca hi va participar amb el conjunt Infantil i amb les 3 gimnastes individuals.

El conjunt infantil del Club Rítmica Vilafranca, que venia d’haver assolit el dia anterior la segona posició al Trofeu Internacional Ciutat de Tarragona, va saber defensar molt bé el seu exercici de 10 masses, assolint la primera posició i emportant-se la medalla d’or cap a Vilafranca.

Pel que fa a l’Aina, la Janna i l’Èlia, les gimnastes individuals que van competir amb l’aparell de corda, van executar uns molts bons exercicis de corda. L’Aina Tomàs va assolir la tercera posició de la seva categoria.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.