Vegueria del Penedès

CIVISME I CONVIVÈNCIA

La policia identifica un grup de menors que feien fogueres al carrer a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

09-11-2016 17:30

Els veïns van alertar que estaven fent foc entre cotxes aparcats a la ronda Europa i a un parc infantil del carrer Indústria

El parc infantil del carrer Indústria. Google Street View

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova va identificar dissabte a la nit un grup de joves que havien fet foc a la ronda Europa i al carrer Indústria. Segons fonts policials, es va identificar un dels joves, tots ells menors d'edat, com a autor material de les dues fogueres i se li van obrir diligències per infringir l'ordenança de civisme i convivència.

Els fets van tenir lloc a les 23 hores, quan la policia va rebre una trucada ciutadana alertant de la presència d'un grup de joves que estaven encenent una foguera entre els cotxes estacionats a la ronda Europa. Posteriorment es rep una segona trucada ciutadana que alerta dels mateixos fets, en aquest cas a l'interior d'un parc infantil del carrer Indústria.

Els agents aconsegueixen localitzar i detenir els joves, tots ells menors d'edat, es traslladen a comissaria i s'avisa als seus tutors. Un cop allà, s'identifica a un dels nois com a autor material de les dues fogueres, a qui se li obren diligències per infringir l'ordenança municipal de civisme i convivència.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.