Vegueria del Penedès

NADAL 2017

El Pessebre Vivent Parlat de Sant Pere de Ribes es trasllada enguany al Mas d'en Giralt


Redacció Sant Pere de Ribes

23-11-2016 9:55

Amb activitat com a granja i allotjament rural, el Mas d'en Giralt se situa al nord del municipi a tocar dels termes d'Olivella i Canyelles

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Mas d'en Giralt, un complex de tres masies del segle XVIII acollirà el Pessebre Vivent Parlat de Sant Pere de Ribes 2016. Amb activitat com a granja i allotjament rural, el Mas d'en Giralt se situa al nord del municipi a tocar dels termes d'Olivella i Canyelles en una zona de gran encant i paisatges pintorescos. Serà la primera vegada que el pessebre s'acosta cap aquella zona. Les representacions previstes són com cada any els dies 25, 26 , 27 i 28 de desembre a partir de les 18 hores, en sessions cada 30 minuts aproximadament.


Un pessebre vivent únic

Organitzat per l'entitat Els Xulius - Centre Social Ribetà, el pessebre vivent parlat de Sant Pere de Ribes és l'únic pessebre itinerant de Catalunya. Cada any es porta a terme en un indret del terme d'especial interès. Tot i això, manté la més pura essència del Nadal amb un espectacle treballat, amb presència d'actors de diverses edats i una organització pensada perquè els espectadors en puguin gaudir plenament. El canvi d'ubicació fa que els textos siguin cada any diferents tot i que mantenen, òbviament, tot el regust nadalenc que se n'espera. 28 anys d’experiència i un potent equip humà permeten assolir cada any nous reptes i millores.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.