Vegueria del Penedès

PLATÓ DE RODATGE

La cantant Shakira gravarà un anunci a Vilanova i la Geltrú


Redacció Vilanova i la Geltrú

28-11-2016 Última revisió: 30-11-2016 11:23

L'equip de rodatge ha començat aquest mati a fer les proves de localització en diferents punts de la ciutat on es gravarà aquesta setmana

La cantant Shakira -a la imatge- la seva doble- gravarà el seu nou videoclip a Vilanova i la Geltrú. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú es convertirà novament en un plató de rodatge. De fet, aquest matí ja ha estat ocupada per l'equip tècnic que s'encarregarà de gravar aquesta setmana el nou treball publicitari de la cantant Shakira, que tindrà diferents escenaris locals. L'equip de rodatge, amb alguns dobles, entre ells, una jove que assumia el paper de Shakira, ha començat a primera hora del matí a fer les proves de localització en diferents punts de la ciutat on es gravarà, per exemple, a la Geltrú i a la façana marítima. Es preveu que entre dimarts i dimecres es duguin a terme les tasques de rodatge, a les quals sí que participarà la cantant, previsiblement dimecres al matí.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.