Vegueria del Penedès

FLASH INFORMATIU

A pèl Tour, dissabte al Teatre Principal de Vilanova


VD

21-08-2003 21:23

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El programa d'estiu de la productora El Terrat, A pèl Tour, s'enregistrarà dissabte a la nit des del Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. Els populars actors i presentadors, Santi Millan i José Corbacho, són els conductors d'aquest programa d'humor que es gravarà demà a la ciutat, però que s'emetrà dimarts que ve a TV3. Durant tota la setmana, l'emissora municipal de ràdio, Canal Blau FM ha sortejat entre els seus oients entrades dobles per a l'espectacle que, segons consta a la pàgina web de la productora El Terrat, ja té totes les entrades exhaurides.

Els dos reporters al carrer que col.laboren cada setmana en les emissions d'A pèl Tour són dos joves vilanovins, Pau Escribano i Carles Sánchez, que de ben segur faran d'amfitrions de programa d'humor. A pèl Tour s'emet cada setmana des d'un municipi diferent de la geografia catalana, des d'on els seus presentadors fan un repàs de l'actualitat setmanal en clau d'humor, realitzen entrevistes a convidats i presenten sota un punt de vista irònic el municipi que visiten.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.