Vegueria del Penedès

IN FRAGANTI

La policia frustra de matinada un robatori al bar de l'estadi dels Alumnes Obres de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-12-2016 17:31

HI ha dos detinguts enxampats dins de l'estadi que pressumptaemnt havien rebentat la màquina registradora i l'escurabutxaques del bar i intentaven robar una televisió

La policia frustra aquesta matinada un robatori al bar de l'estadi dels Alumnes Obres de Vilanova. Policia local de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova ha detingut aquesta matinada dues persones que havien entrar a robar a l'estadi municipal dels Alumnes Obres. Poc abans de dos quarts de cinc de la matinada, els agents van ser alertats per la central d’alarmes de l’estadi municipal dels Alumnes Obrers i quan van arribar a l'equipament, van enxampar un individu de 32 anys que havia saltat una tanca de cinc metres d’alçada i fugia coixejant. La policia el va poder detenir quan estava amagat al torrent que passa per les instal·lacions, i posteriorment el van traslladar a l’hospital.

Tot seguit, els agents van fer un inspecció per tota la instal·lació, on van detectar que havia estat esbotzada la caixa registradora i la màquina escurabutxaques del bar, i que havien desmuntat una televisió. Dins de les instal·lacions hi havia mig amagat un altre home de 35 anys, que també ha estat detingut.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.