Vegueria del Penedès

FLASH

CICLISME. Font i Gàlvez fan resultats discrets en l'europeu


EL PUNT

22-08-2003 7:32

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


Els ciclistes vilanovins Joan Font i Débora Gàlvez no han pogut repetir amb la selecció estatal juvenil que competeix aquests dies en l'europeu de Moscou els èxits que van obtenir als campionats d'Espanya i Catalunya. Joan Font ha estat 11è en la prova del quilòmetre amb un temps d'1:06.871 i que millora en un segon la seva millor marca. Font encara té l'oportunitat de lluitar per una medalla, ja que ha de disputar la prova de competició per equips amb els murcians Gómez i Rodríguez. Per la seva banda, la vilanovina Débora Gàlvez ha hagut de competir sota un procés gripal que no l'ha deixat rendir al màxim. Gàlvez ha estat la 6a en puntuació i eliminada en persecució. La selecció estatal també va tenir l'imprevist de veure com el material d'entrenament es quedava retingut a la duana russa, fet que els va impedir entrenar-se.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.