Vegueria del Penedès

FUTBOL SALA

L'Associació futbol sala Casernes Vilanova col·labora en la campanya 'Cap nen sense joguina'


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-12-2016 13:37

Futbol sala al pavelló de les Casernes. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’associació de futbol sala casernes Vilanova, organitzadora de la lliga de futbol sala Ciutat de Vilanova, enguany i com a primer any al capdavant d’aquesta lliga a decidit col·laborar amb la campanya impulsada per creu roja i en col·laboració amb els serveis socials de l’ajuntament “Cap nen sense joguina”.

Es per això que el proper cap de setmana, del 17 i 18 de desembre i coincidint amb l’ultima jornada abans de nadal, l’associació a batejat la jornada com a “Jornada Solidaria” i es per això que s’ha demanat la col·laboració activa de tots els jugadors, entrenadors, delegats, patrocinadors, jutges de taula a que portin una joguina al pavelló municipal de les Casernes.

Molt important es el tipus de joguina que es porti, ja que desde creu roja es demana això:

* Es demanen joguines per a infants de 0 a 10 anys, que no siguin bèl·liques ni de peluix i que no portin piles.

L’associació mitjançant el cens de jugadors, entrenadors, etc., podrà tindre controlat a cada moment la quantitat exacta de joguines que es recullen i la gent que ha col·laborat.

Aquesta acció compte amb la col·laboració de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Creu Roja Vilanova.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.