Vegueria del Penedès

FLASH INFORMATIU

Les Casernes comença dissabte la seva festa major


VD

22-08-2003 21:00

Imatge del concurs d'absorció de flams, fdg/c.castro

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Associació de Veïns del Carrer Casernes obre oficialment dissabte al migdia la seva festa major amb el llençament dels dotze trons. A partir d'aquest moment, s'engega un seguit d'activitats adreçades a tots els públics i que inclouen des de actes esportius i lúdics fins a un vermut popular, que es farà també dissabte a migdia a la plaça de la Moixiganga. En aquest se centralitzaran la major part dels actes de festa major: durant la tarda se celebraran el concurs de dibuix infantil, el concurs d'absorció de flams i el de creació de tapes i coques.

La festa major de les Casernes continuarà la propera setmana, dijous 28, amb diferents proves esportives que l'associació de veïns ha batejat com a Mini Olimpíades. Dissabte de la setmana vinent es farà el ball de revetlla, a partir de la mitjanit.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.