Vegueria del Penedès

NOVA EDIFICACIÓ

Urbanisme dóna llum verda a l’ampliació de les Caves Vilarnau


ACN Sant Sadurní d'Anoia

15-12-2016 16:15

Es construirà un espai de 125 m2 per acollir degustacions i presentacions de productes

Caves Vilarnau. Vilarnau

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Comissió territorial d’urbanisme de Barcelona ha aprovat definitivament aquest dijous el projecte d’ampliació de les Caves Vilarnau a Sant Sadurní d’Anoia. D’aquesta manera, es podrà construir un espai de 125 metres quadrats per acollir degustacions i presentacions de caves. Serà una nova edificació adossada a la ja existent, de forma rectangular, amb 3’58 metres d’alçada, estructura prefabricada de formigó, revestiment de fusta i coberta plana. Segons ha informat el Departament de Territori i Sostenibilitat, la Comissió d’Urbanisme ha valorat la integració d’aquest nou espai en el conjunt existent, mantenint els colors i acabats, alhora que s’ha tingut en compte que es tracta d’una ampliació de petites dimensions que “no comportarà cap impacte ambiental o paisatgístic addicional en l’entorn”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.