Vegueria del Penedès

NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA

El CPNL posa en marxa el concurs 'Embarbussa't' a Vilanova i la Geltrú


Redacció Vilanova i la Geltrú

18-12-2016 9:53

Les botigues de joguines participants sortegen un joc en català entre els participants

I tu, jugues en català?. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Al llarg d'aquets mes de desembre, fins dissabte 31, el Consorci de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf (Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú), ha organitzat un concurs emmarcat en la campanya "I tu, jugues en català?".

Es tracta d'un concurs que es fa a les botigues de joguines col·laboradores (Imaginarium Vilanova, Chacón Joguines i Abacus Cooperativa), i que consisteix en llegir un embarbussament que hi ha al taulell de les botigues.

Pot participar a l'Embarbussa't tothom que tingui de 3 a 99 anys, els dijous a la tarda a l'Imaginarium (carrer de Sant Sebastià, 17); els divendres a la tarda a l'Abacus Cooperativa (plaça de la Mediterrània, 8); i els dissabtes al matí a Chacón Joguines (carrer de Lleida, 18 i rambla de l'Exposició, 89).

Cada establiment difondrà el catàleg i l'app de jocs en català i sortejarà un joc en català entre els participants en el concurs que hagin rebut.

Podeu consultar aquí el catàleg en línia de jocs en català

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.