Vegueria del Penedès

LES ROQUETES

Arranjament a les voreres del carrer Ortega y Gasset per eliminar les barreres arquitectòniques


Redacció Sant Pere de Ribes

18-12-2016 10:10

L’objectiu és el de millorar l’accessibilitat en aquesta zona de les Roquetes

Arranjament a les voreres del carrer Ortega y Gasset . Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat de les persones que transiten pel tram de carrer d’Ortega y Gasset situat entre els carrers d’Àngel Guimerà i de Miquel Servet de les Roquetes, s’hi ha creat un nou pas de vianants i també pavimentada la vorera. A més, s’ha aprofitat per suprimir algunes barreres arquitectòniques existents i s’ha condicionat i eixamplat el pas per a la gent a peu. 

Abans de realitzar-se aquestes obres, els vianants que circulaven per la vorera oest del carrer Ortega y Gasset i volien creuar a Àngel Guimerà (i viceversa) no tenien un itinerari que fos accessible. D’aquesta manera també s’afavoreix el trànsit de les persones que van a peu per connectar amb la resta del vial i amb els equipaments públics que hi ha a la vora.

Aquesta actuació està inclosa al Pla de Reactivació Municipal 2016-2017 que té com a objectiu principal el foment de l’ocupació i la reactivació social a Sant Pere de Ribes. El pressupost general de les obres ha estat de 25.762,36 euros.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.