Vegueria del Penedès

CUINA AQUEST DIARI

El vendrellenc Xavier Sanjuan publica 'Màster xof', un original llibre de cuina interactiu


Redacció El Vendrell

19-12-2016 12:08

El guionista penedesenc presenta 'més que un receptari, una guia interactiva per augmentar progressivament les vostres habilitats culinàries'

El vendrellenc Xavier Sanjuan publica 'Màster xof', un original llibre de cuina interactiu. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El guionista vendrellenc Xavier Sanjuan ha presentant aquests dies un nou llibre culinari que vol anar més enllà d'un recopilatori de receptes. 'Màster Xof. Cuina aquest diari' és un llibre que vol acabar amb totes les pors i manies que assetgen les persones a l’hora de cuinar i vol descobrir que, "quan tots els sapastres culinaris s’entesten, ells també poden cuinar autèntiques meravelles! Tots tenim una creativitat culinària amagada que lluita per sortir a la superfície".

'Màster Xof. Cuina aquest diari' és una idea original de Xavier Sanjuan, director d'un programa de ràdio a Calafell Ràdio, que compta amb el disseny i la il·llustració de Laia Gutierrez i que ha estat publicat per l'editorial Bridge: "no és un llibre de cuina ordinari. Més que un receptari, és una guia interactiva per augmentar progressivament les vostres habilitats culinàries, amb què pujareu de nivell recepta a recepta fins a arribar al cobejat nivell Màster". A més del recepteri, el llibre planteja un seguit d’activitats per entretenir-te en el procés: "retallaràs i enganxaràs, pintaràs i embrutaràs tant com vulguis! Quan acabis, aquest diari semblarà més un record de la teva batalla amb la cuina que no el llibre que era originalment". I és que 'Màster Xof' es presenta com el primer llibre de cuina interactiu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.