Vegueria del Penedès

HOQUEI BASE

Resultats eliminatòries d'aquest cap de setmana i resultats de la jornada


Juanjo Ferrer Vilanova i la Geltrú

21-12-2016 10:13

Equips preferent 2016-2017. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Club Patí Vilanova tindrà nou equips de la seva base als grups de Preferent de la segona fase dels Campionats de Catalunya i Territorial de Barcelona. A més de l’Iniciació A, que s'ha classificat com a primer del seu grup en la única categoria que no requeria jugar una eliminatòria, aquest cap de setmana s’hi han afegit el Infanti A, l' Aleví A, el Benjamí A i el Benjamí C, el Prebenjamí A i el Prebenjamí C, i el FEM16 i el Minifem, mentre que el Juvenil, el Benjamí B i els Prebenjamins B i D s’hi han quedat molt a prop.

En les categories que juguen el Campionat de Catalunya, el CP Vilanova ha classificat a l’Infantil A, desfent-se del Horta A (1-4 a fora i 8-2 a casa), amb claredat amb els dos partits, com també ho va fer l'Aleví A davant del Reus Deportiu B (3-9 a fora i 5-0 a casa).

I en les categories petites, que juguen el Campionat Territorial de Barcelona, el Benjamí A s’ha classificat després de guanyar clarament els dos partits contra el St. Ramon B (0-5 a fora i 10-0 a casa), com també el Benjamí C (1-4 a fora i 7-0 a casa) mentre el Prebenjamí A també ha guanyat els dos partits per 3-0 contra el Vic B,  com també ho va fer el Prebenjamí C, tant en el d’anada a fora i el de tornada a casa.

Aquest dimarts, 20 de desembre, la seu de la Federació Catalana de Patinatge acollirà el sorteig dels grups de Preferent de la segona fase en les categories Aleví, Infantil, Juvenil i Júnior, mentre que la composició dels de Benjamí, Prebenjamí i Iniciació no es coneixerà fins el 30 de desembre.

Pel que fa els dos primers equips el 1a Nacional Espanyola va treure un gran resultat a la pista de Tordera, mentre que l'Ok lliga Femení no va poder puntuar en el seu desplaçament a Alcorcón, on va perdre 4-1.

Ara tenim el Torneig Social del CP Vilanova "Per Nadal 3x3" que farà aquest any la seva 3era edició. Serà divendres des de les 17:30 fins les 20:30, on també es farà la fotografia oficial del Club i s'organitzarà un sopar de germanor entre tots els equips.

Resultats eliminatòries del 17 i 18 de desembre

0-3 VIC “B” - PREBENJAMÍ “A”

3-0 PREBENJAMÍ “A” - VIC “B”

3-3 PREBENJAMÍ “B” - ST. JOSEP SS. “A”

3-1 ST. JOSEP SS. “A” - PREBENJAMÍ “B”

0-3 ST. JOSEP SS. “B” - PREBENJAMÍ “C”

3-0 PREBENJAMÍ “C” - ST. JOSEP SS. “B”

1-2 PREBENJAMÍ  “D” - CUBELLES “A”

3-0 CUBELLES “A” - PREBENJAMÍ  “D”

0-5 ST. RAMÓN “B” - BENJAMÍ “A”

10-0  BENJAMÍ “A” - ST. RAMÓN “B”

0-10 BENJAMÍ “B” - VIC “A”

5-1 VIC”A” - BENJAMÍ “B”

1-4 CALDES “D” - BENJAMÍ “C”

7-0 BENJAMÍ “C” - CALDES “D”

3-9 REUS DEPORTIU “B” - ALEVÍ “A”

5-0 ALEVÍ “A” - REUS  DEPORTIU “B”

1-4 HORTA “A” - INFANTIL “A”

8-2 INFANTIL “A” - HORTA “A”

2-9 JUVENIL -  VIC “A”

7-0 VIC “A” - JUVENIL

Resultats Jornada 17 i 18 de desembre

Partits a casa
       
PB-Iniciació CP VILANOVA B - CP CUBELLES      0 - 3

Fem16 CP VILANOVA  - CP VOLTREGÀ A   5 -5

MiniFem CP VILANOVA  - CH SANTA PERPÈTUA      1 - 3

Partits a fora
      
VETERANS CP CONGRÉS B  - CP VILANOVA TOYOTA        8 - 6

PB-Iniciació CH CLARET  - CP VILANOVA C     1 - 2

OKLLIGA FEM CP ALCORCON  - CP VILANOVA        4 - 1

PRIMERA NAC. CP TORDERA  - CP VILANOVA GRUP SIMON      1 - 1

PB-Iniciació FC MARTINENC  - CP VILANOVA A     1 - 3

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.