Vegueria del Penedès

PLE MUNICIPAL

El ple de Cubelles aprova de forma definitiva els pressupostos 2017


Redacció Cubelles

22-12-2016 9:52

La Corporació homenatja la interventora municipal, Rosa Almirall, qui deixa el càrrec després de 16 anys

La Corporació homenatja la interventora municipal, Rosa Almirall, qui deixa el càrrec després de 16 anys. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Ple ordinari del mes de desembre va aprovar aquest dimarts de forma definitiva els pressupostos corresponents a l’exercici 2017. Malgrat que el punt no estava inclòs inicialment a l’ordre del dia, l’equip de Govern va decidir incloure-ho amb l’objectiu que els comptes puguin aplicar-se a partir del proper 1 de gener. Des de l’oposició, el PSC va recriminar que la urgència impedia estudiar i debatre les al·legacions presentades, entre elles un suposat conjunt d’errades aritmètiques en les despeses de personal. Amb tot, el punt va ser inclòs a la sessió i, posteriorment, es va aprovar el pressupost de 18,3 MEUR amb els vots a favor del Govern (UC-11 RCAT, ERC i ICV) i CiU, l’abstenció del PP i el vot contrari de PSC, Cubelles Sí Es Pot, PP, Guanyem i Cubellencs-FIC.

Prèviament, el Ple també va aprovar de forma definitiva les ordenances fiscals corresponents per a l’any vinent. El regidor d’Hisenda, Raül Mudarra, va explicar que s’havien desestimat les al·legacions presentades pel grup municipal de Guanyem, malgrat que els va convidar a confegir un espai de treball conjunt on estudiar més detingudament les propostes de la formació de cara a propers exercicis. El seu portaveu, Daniel Pérez, va agrair la invitació malgrat mostrar la seva disconformitat amb l’informe tècnic sobre el que se sustenta la desestimació en considerar-lo “tendenciós”. El punt va tirar endavant amb els vots favorables del Govern i CiU i l’oposició de la resta de grups municipals (PSC, Cubelles Sí Es Pot, PP, Guanyem i Cubellencs-FIC).

Dins de la part resolutiva, el Ple va aprovar per unanimitat la proposta del resum numèric corresponent a la revisió del padró municipal a data 1 de gener de 2016, que xifra la població de Cubelles en 14.608 habitants.

Homenatge a la interventora municipal

El conjunt de la Corporació va aprofitar la sessió per retre un homenatge a la interventora municipal, Rosa Almirall, qui deixa el càrrec després de 16 anys a l’Ajuntament. El Ple, per boca de l’Alcaldessa, Rosa Fonoll, va llegir una carta d’agraïment on es destacava la seva professionalitat i dedicació i la va obsequiar amb una figura del fill il·lustre de Cubelles, Charlie Rivel.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.