Vegueria del Penedès

CEHV

El Club Escola Handbol Vendrell regala el lot solidari als seus delegats


Redacció El Vendrell

25-12-2016 10:45

El Club Escola Handbol Vendrell regala el lot solidari als seus delegats. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ser agraïts i solidaris a la vegada. Aquest any el Club Escola Handbol Vendrell ha volgut agraïr als seus delegats i voluntaris la dedicació i treball que fan durant tot l'any amb un lot solidari.

La presidenta de l'entitat, Ester Álvarez i David Girona membre la la junta del club han recollit els lots a l'Agro-Tast del vendrell. Tots dos han destacat la importància d'iniciatives com aquesta per ajudar als nens i nenes més necessitats, i han animat a altres entitats a fer el mateix.

El lot solidari està compost per 3 ampolles de vi o bé 2 ampolles de vi i una de cava amb les etiquetes guanyadores del I Concurs solidari escolar "Dissenya la teva etiqueta". Els beneficis obtinguts van destinats al projecte "FEM PINYA" d'ajut a les beques de menjador escolar.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.