Vegueria del Penedès

PÀDEL

El CEE Garbí i l'escola bressol Ralet Ralet, recapten 3701,10 € a favor de la Marató


Redacció El Vendrell

25-12-2016 10:52

El Vendrell va viure un intens cap de setmana ple d’activitats

Torneig Solidari de Pàdel del Vendrell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Per quart any consecutiu el CEE Garbí i l'Escola Bressol Ralet Ralet van organitzar el Torneig Solidari de Pàdel que es va celebrar entre dissabte i diumenge 17 i 18 de  desembre de 2016 a les diferents pistes o instal.lacions de pàdel de la comarca del Baix Penedès, Roda de Berà i Torredembarra on hi va participar 100 parelless. En total es van recaptar 3701,10 € (entre les escoles bressol Ralet Ralet i Botafoc, el CEE Garbí i el torneig de pàdel).

Pel que fa al Vendrell, el Torneig de Pàdel va tenir lloc en les pistes del Complex Esportiu Club Tennis Vendrell i les pistes Pàdel Liberty del CE Vendrell: dissabte a la tarda el Torneig 3a masculí al Liberty i diumenge al matí el Torneig 3a Femení al CECT Vendrell.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.