Vegueria del Penedès

FUTBOL 7

Nou any amb noves il·lusions per un nou Sitges


Toni Muñoz Sitges

29-12-2016 11:56

L’equip amb Rafa Porras a la banqueta en 15 jornades ha guanyat 9 partits, empatant 2 i perdent 3

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’any 2016 es recordarà per la UE Sitges el del que es van quedar a les portes de jugar la promoció pel gol averaige, l’equip que començava entrenant David Requero i va acabar portant en Manel Rodríguez no aconseguia l’objectiu de jugar a la segona Catalana. Amb tot això i sense donar-li continuïtat es tornava a creure en un altre nou projecte entrenat per Rafa Porras i en Arturo Valera amb un perfil molt diferent que tot i les dificultats que es van trobar a l’hora d’incorporar nous jugadors aconseguien perfeccionar un bloc.

 

Tercers finalitzant l’any l’equip de Rafa Porras per sota de la Joventut Ribetana i el líder el Begues, sumant set victòries consecutives a camp contrari però tenint moltes dificultats al Municipal d’Aiguadolç per guanyar el partits, essent un d’aquets conjunts que per guanyar-los has de picar pedra, no sent l’objectiu pujar, no importaria que sonés la flauta al final del campionat i assegurar-se la promoció.

L’equip inicia el nou any 2017 rebent el dissabte dia 7 al Hortenenc, finalitzant la primera volta amb el plat fort de jugar a Begues, per començar la segona jugant al Municipal d’Aiguadolç rebent l’Anoia en una segona volta en la que millorant les xifres a casa es pot aspirar a tot, d’entrada el rendiment és excel·lent, ja que ningú, ni el més optimista esperava tant d’aquest Sitges que encara no ha dit la definitiva.        

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.