Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El Noia Freixenet B, campió d'hivern de Nacional Catalana


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

09-01-2017 10:49

Els jugadors al vestidor del Noia Freixenet B. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Noia Freixenet B s’ha proclamat campió d’hivern de Nacional Catalana, a falta d’una jornada per acabar la primera volta, després de guanyar 6-3 aquest vespre al Sant Just, amb gols d'Arnau Ribas, Xavier Aragonès (2), Albert Palet, Xus Sola i Arnau López.

Amb aquesta victòria el Noia Freixenet B s’assegura, a més, disputar la primera de les semifinals de la VIII Copa de la Generalitat (dissabte 28 de gener, 10:45h) contra l’equip que quedi quart classificat.

Dels 14 partits disputats, l’equip entrenat per Jordi Esteva n’ha guanyat onze, n’ha empatat un i n’ha perdut dos. Ha fet 56 gols pels 39 que ha encaixat. La Primera Nacional Catalana és la màxima competició regular del país i està organitzada per la Federació Catalana de Patinatge.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.