Vegueria del Penedès

AGRESSIÓ

Almenys tres joves apallissen un home a Vilanova i el deixen malferit al carrer


Redacció Vilanova i la Geltrú

10-01-2017 18:52

La policia ha pogut identificar un dels agressors que, segons el testimoni de la víctima, el van colpejar sense motiu aparent

La cruïlla entre el carrer de Josep Coroleu i l’avinguda de Francesc Macià. Google Street View

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova va assistir diumenge poc abans de les set del matí una persona que estava estesa a terra, a la cruïlla entre el carrer de Josep Coroleu i l’avinguda de Francesc Macià. L’home va explicar als agents que havia estat agredir per un grup de 3 o 4 joves els quals, sense motiu aparent, el van colpejar fins a fer-lo caure a terra.

A causa dels cops l’home es queixava de forts dolors a la zona intercostal, per la qual cosa va haver de ser traslladat en ambulància fins a l’Hospital de Sant Antoni per rebre atenció mèdica.

Gràcies a la descripció facilitada per la víctima, la Policia Local té constància de la identitat d’almenys un dels agressors. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.