Vegueria del Penedès

AGRESSIÓ

Detingut a Vilanova la nit de Reis per una baralla i per agredir els policies que van mediar


Redacció Vilanova i la Geltrú

10-01-2017 21:38

Està acusat d'un presumpte delicte d’alteració de l’ordre, resistència, desobediència i agressió a agents de l’autoritat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia local de Vilanova va detenir la nit de Reis un home de 41 anys per un presumpte delicte d’alteració de l’ordre, resistència, desobediència i agressió a agents de l’autoritat. Els fets van passar a les quatre de la matinada quan una patrulla d’agents va observar una discussió i una baralla entre el detingut i un altre home de 40 anys, a la porta d’un establiment del carrer del Correu.

En intercedir per aturar-los, el detingut, que es mostrava molt alterat, ebri i amenaçant, va empènyer i intentar colpejar els dos agents. Davant la situació es va procedir a la seva detenció i va ser posat a disposició judicial. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.