Vegueria del Penedès

FESTIUS LOCALS

Aclariment sobre els dies de festa local a Vilanova el 2017


Redacció Vilanova i la Geltrú

11-01-2017 12:22

Els darrers dies diversos serveis municipals han percebut certa confusió per la informació que conté el calendari oficial de Vilanova i la Geltrú pel 2017

Aclariment sobre els dies de festa local a Vilanova el 2017. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els darrers dies diversos serveis municipals han percebut certa confusió per la informació que conté el calendari oficial de Vilanova i la Geltrú pel 2017, aprovat pel Ple municipal el 25 de juliol passat, i que l'Ajuntament ha distribuït des de l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Els dos únics dies que són festius per al conjunt de la ciutat són, com és tradicional, el 17 de gener i el 5 d'agost. (Calendari 2017)

En canvi, el dilluns de Carnaval, que enguany s'escau el 27 de febrer, serà jornada hàbil a Vilanova i la Geltrú, però l'Ajuntament de la ciutat romandrà tancat, per conveni laboral.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.